2012. augusztus 31., péntek

Rákattantam a horgolásra

...és ebből bizony székhuzat lesz. Mint látható gubancolódott maradék fonal van bőven, hisz már huszonéve gyűlik, és mindig sajnáltam kidobni "ezt a drága kincset" :) így mindig csak megmaradt..... De már jelentősen megcsappant, hála ennek a jó kis székhuzatnak, ami egyre nő :) pedig nincs 3 napja, hogy belekezdtem :)



Persze a póni is halad, már másfél lába kész van a 4-ből :)

2 megjegyzés:

ManaHand írta...

Ez nem semmi kis gyűjtemény!Egyébként ezek ilyen kis méteres vagy még rövidebb darabok? Te is jó nagy cérnamacska vagy látom! Szép lesz a párnácska,ezért jó ha az ember nem dob ki ilyesmit!Ügyi vagy!

Kormica írta...

Köszi :) Ezek a hosszú évek alatt gubancolódtak különböző okokból össze... pl gyerekek durkáltak a fonalak között, vagy én kötöttem norvég mintát... sőt gyanítom a cicák is ludasak a dologban :) Amikor nekem is kellett az adott fonal nem álltam le bogozgatni, húztam a szálaqt amíg engedte, azután elvágtam és vittem a gonbolyagot, a gubanc meg maradt. Most, hogy ügyesen bontogatom 2-3 méteres szálakat tudok kiszabadítani, aztán nyissz. Már nem sok használható van :)

Dorci felülről kötött pulcsija

A tavaly befejezett pulcsim megtetszett a legkisebb (16) lányomnak is, ezért kötöttem neki is egyet az általa választott fonalból és kicsit ...