2011. szeptember 26., hétfő

Gyűjtés a Szegedi Újszülött Életmentő Alapítványnak - hol mire lehet licitálni ?

Süli Mónika licitet hirdet jó néhány résztvevővel  a Szegedi Újszülött Életmentő Alapítvány javára.

A gyűjtés célja, hogy a 

SZEGEDI ÚJSZÜLÖTT ÉLETMENTŐ ALAPÍTVÁNYT 

támogassuk.

 A mentőautóra azért van szüksége 4 megyének, hogy a Szülészeti intézményekből a koraszülött és beteg újszülött babákat az ellátó intézménybe szállítsák.
Ahhoz, hogy a későbbiekben minőségi életet élhessenek, azaz fogyatékosság nélkül tudják a szülők hazavinni a babákat, már a szállítás alatt is meg kell hogy kapják azt az ellátást, amit a későbbiekben a Koraszülött Intenzív Osztályon fognak kapni. 
Amit nagyon fontos még tudnotok, hogy a szállításra, azaz a mentőautóra és az autón lévő szakszemélyzetre (Nővérek, orvosok akik főállásba Gyermek Intenzív vagy Koraszülött Intenzív Osztályon dolgoznak) azért van szükség, hogy már a szállítás alatt ugyanazt az ellátást kapják a babák, mint a fogadó Koraszülött Intenzív Osztályokon.
Így biztosítva azt, hogy életben maradjanak és a későbbiekben minőségi életet tudjanak élni, azaz egészséges gyermekek, felnőttek legyenek.
2003-ban 1315, 2004-ben 1290, 2005-ben 1222, 2006-ban 1126, 2007- ben 1226, 2008-ban 1318, 2009-ben 1298, 2010-ben 1183 újszülöttet mentett a Szolgálat.  

Amikor olvastam a felhívást, rögtön elhatároztam, hogy csatlakozni fogok, hiszen az Alapítvány 2006-os mentett babái közül Dorcim az egyik. Ő ma már az egészséges 5 évesek boldog :) és mozgalmas életét éli, de ha akkor nincs a gyors segítség...( ????).... szóval hálásan köszönjük!

A mi történetünk hála Istennek "happyend"-del zárult, de nap mint nap nagy szükség van az Alapítvány munkájára, hisz az előző  számokból is látszik, hogy naponta legalább 3 babát kell megmenteniük.Fontos amit csinálnak, segítsünk hát nekik!

A licit egy üveg lekvárral és nagyon sok segítőkészséggel indult, de a résztvevők mindegyike más, saját készítésű tárgyat ajánl fel. Én például egy ilyen vidám hullámmintás pulcsit, amit ezzel a színösszeállítással, de az 56-ostól a 128-as méretig tetszés bármelyik méretben megkötök majd. A kezdő licit 2000 Ft-ról indul.

Ezt a normál felnőtt méretű sapit is felajánlom az akcióra. Kezdő licit 500 Ft :


Licitálni itt a bejegyzés alatt lehet péntek éjfélig. A licit végén a nyertesnek a pénzt nem a felajánlók részére kell majd átutalni, hanem magának az Alapítványnak a számlájára, és ők majd értesítenek minket, amikor odaért, hogy küldhetjük a csomagot.

Akik csatlakoztak a gyűjtéshez, náluk is lehet licitálni:


Aki még szeretne csatlakozni, az a sulimonika@gmail.com címen érdeklődhet a részletekért.

9 megjegyzés:

Timi írta...

Mekkora a sapka? Nagyon tetszik, de 59-es fejkörméretem van :D szerinted jó lenne? Köszi!

Viki írta...

2500,- Lehet kérni a pulcsiból kettőt is? (dupla áron, persze) :))

Kormica írta...

Köszi az érdeklődést és a licitet.

Timi - ahogy méregettem úgy kb 54-62 fejkörméretig jó ez a sapi.

Viki - igen :) persze hogy lehet

Marcsi írta...

Nagyon szép pulcsi! 3000 :)

Viki írta...

3500 :)

Marcsi írta...

4000 :)

Timi írta...

Szilvi, akkor 1000 a sapkáért! Köszi a mérést :)

Kormica írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Kormica írta...

Én töröltem az előző megjegyzést, mert rosszul írtam az email címemet. Ez volt benne amúgy, csak itt már kijavítottam :
Lányok, köszi, hogy licitáltatok!!!!
Küldjetek egy emailt a kormica1@gmail.com -ra, hogy megbeszéljük a részleteket, mert nekem már megírta Ági, a szervező, hogy mit hogyan kell....

Dorci felülről kötött pulcsija

A tavaly befejezett pulcsim megtetszett a legkisebb (16) lányomnak is, ezért kötöttem neki is egyet az általa választott fonalból és kicsit ...