2011. augusztus 28., vasárnap

Fonalfaló újratöltve :)

Új évad veszi kezdetét a Fonalfalóban... még nem derült ki, hogy 2011. augusztus 20-tól, vagy 2011. szeptember 1-től - tart még a szavazás. Gabi pedig hamarosan közzéteszi az előző év végeredményeit is. Aki csatlakozni szeretné, még - és persze közben is folyamatosan - megteheti. Részlet a játékszabályból:

2. A játékhoz bárki csatlakozhat, aki szeretné csökkenteni felhalmozott fonalkészleteit. A játékhoz augusztus 20. után is lehet csatlakozni.

3. Próbáljunk az év folyamán úgy kötni, horgolni, hogy lehetőleg minél kevesebb új fonalat vásárolni, minél többet a meglévőkből dolgozni.

4. A játék becsületkasszára megy, az augusztus 20. előtt beszerzett fonalakból elkészült munkákat mérjük le, ha az elkészítéshez új beszerzésű fonalat is felhasználtunk, akkor az új fonal mennyiségét le kell vonni. Az augusztus 20. előtt elkezdett munkákból is vonjuk le a már előtte megkötött részt.

5. A jelentkezőket a blogszerzők közé meghívjuk, így mindenki itt tudja bemutatni az elkészült munkáit, itt tudjuk követni, hogy is állunk.

6. Ha van rá lehetőség, a játék kezdetekor (vagy amikor csatlakozik), mindenki írjon egy bejegyzést, hogy kb. mennyi fonala van otthon, szekrényben, zsákban, padláson, és arról, hogy mit tervez elkészíteni ezekből a fonalakból.

7. Az elkészült darabokról is írjunk új bejegyzést, de nem muszáj egyenként, mondjuk havonta is írhatunk egy összesítést, hogy mi készült el, mennyit haladtunk.

Teljes játékszabály : http://fonalfalo.blogspot.com/2010/08/jatekszabaly.html


Falni való készleteim - bár a kép ugyanaz, mint a tavalyi, de szinte nem is változott, mert amennyit elkötöttem, annyi új fonalat is vettem - legalább :/

1 megjegyzés:

Eta írta...

Szia!
A szülinapi játékomban megnyerted Fruzsit. Kérek postacímet a setakukacfrímélponthu címre. Gratulálok, és örülök, hogy játszottál velem.
Eta

Dorci felülről kötött pulcsija

A tavaly befejezett pulcsim megtetszett a legkisebb (16) lányomnak is, ezért kötöttem neki is egyet az általa választott fonalból és kicsit ...